Bij boer Gijs op `t Westdorp, Voorthuizen

Geldig t/m: 01-11-2017

Meer informatie: www.twestdorp.nl

Voorwaarden: Na de gezellige verkleed partij en de beleving van dit hilarische moment kunt u even nagenieten met een gratis drankje. Minimaal 8 personen, op vertoon van uw IKEA Family card of de bon uit magazine Dichterbij. Graag vooraf reserveren.


Met zijn allen in authentieke Veluwse klederdracht op de foto. Deze gezellige beleving met hilarische momenten mag je niet missen. Dit waarde volle plaatje dat dit oplevert is een blijvende herinnering waar nog vaak over gebabbeld wordt.

In de loods bij boer Gijs is een leuk decor gebouwd van spullen uit grootmoeders tijd. Zoals een aardappelsorteermachine, klembank, teil, aardappelmand, hooikar, handgereedschap en nog veel meer. Alleen de verkleed partij is al lachen, gieren en brullen. Prachtig om te zien hoe je snel verander in een echte Veluwse boer of boerin. ( Het kostuum wordt over uw eigen kleding aangetrokken) Na de gezellige verkleed partij is het tijd om aan het werk te gaan. Er wordt een leuke actie foto gemaakt. De foto afdruk is 13×18 cm. Er kunnen meerdere foto bijbesteld worden in de maat 13×18 cm en 20×30 cm.

De prijs is slechts € 6.00 p.p. bij minimaal 8 personen en € 7.00 bij minimaal 6 personen

Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur

Graag vooraf reservering via [email protected] of 0342-474016

© Copyright - Lekker naar buiten.nl